• Immosol L'Escala - SOLUCIONS IMMOBILIARIES
  • Carrer Sibil·la De Fortià, 2
  • 17130 L'Escala (Girona)
  • (+34) 972776204
  • (+34) 972776204
  • Contacte i Localització
Cerca avançada

Aquatrek - Activitats Aquàtiques

TRIA LA TEVA AVENTURA I VINE A RESERVAR A IMMOSOL L'ESCALA!!

COASTERING

imagen columna 1

L'activitat de Coasteering es desenvolupa al llarg d'un emocionant recorregut pels penya-segats de Montgó,Parc Natural del Montgrí, sempre acompanyat per un guia titulat,

És una activitat plena d'acció que combina dos increïbles elements com són la mar i la terra, incloent-hi diversos salts a l'aigua des de penya-segats de 3 a 9 metres (sempre optatius), trams de nedo, un emocionant ràpel i una divertida tirolina.

Comencem practicant en una zona de salts de diferents altures que augmentaran la seguretat i confiança.

Una vegada conclosa, comencem el recorregut desplaçant-nos pels penya-segats, on el guia controlarà l'equip en tot moment perquè només es tingui gaudir al màxim de l'experiència.

WATER TREKKING 

imagen columna 2

Què és trekking aquàtic? El Water trekking es podria considerar una variant del barranquisme ideal per realitzar amb la família o amics i gaudir d'un entorn únic i privilegiat.

L'activitat es desenvolupa alParc Natural de la Zona Volcànica de La Garrotxa. Que és el paisatge volcànic més sorprenent de la Península Ibèrica.

Descendirem pel llit del riu caminant, nedant, saltant des d'1 a 8 metres (sempre optatius) i realitzant divertits tobogans naturals.

L'activitat comença amb una explicació de seguretat, una vegada acabada l'explicació comencem el recorregut seguint el curs de l'aigua, on el guia anirà donant les indicacions perquè només es tingui gaudir al màxim de l'experiència.

L'activitat inclou els transfers i pots triar el teu punt de trobada

CANYONING

imagen columna 3

L'activitat que proposem apta per a tots els públics és ideal per a realitzar amb la família o amics per a gaudir d'un entorn únic i privilegiat delParc Natural de les Guillerries

Es tracta d'un barranc molt entretingut i de poca dificultat. No es necessita cap experiència prèvia.

El descens es realitza per dins del riu caminant, nedant, hi ha 3 ràpels de petita altura a realitzar, 4 salts (sempre optatius) i divertits tobogans naturals.

L'activitat comença amb una explicació de seguretat, Una vegada acabat, comencem el recorregut seguint el curs de l'aigua, on el guia controla l'equip en tot moment perquè només es tingui gaudir al màxim de l'experiència.

L'activitat inclou els transfers i pots triar el teu punt de trobada

Carrer Sibil·la De Fortià, 2
17130
L'Escala (Girona)
  • Immosol L'Escala - SOLUCIONS IMMOBILIARIES
  • Carrer Sibil·la De Fortià, 2
  • 17130 L'Escala (Girona)
  • (+34) 972776204
  • (+34) 972776204

© Immosol L'Escala - SOLUCIONS IMMOBILIARIES 2024

Avisos legals